Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2023

parel 28 2023 par2

  

28-10-2023. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου ΓΕΛ Λαμίας τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τη συμμετοχή τους στην παρέλαση και την εξαιρετική τους παρουσία τη γεμάτη δυναμισμό, καμάρι και λεβεντιά! Η προετοιμασία των τμημάτων πραγματοποιήθηκε από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου Γκίκα Ιουλία και Τζιώρτζιο Γεώργιο.
Θερμά συγχαρητήρια αγαπητά μας παιδιά που με το δυναμικό πέρασμά σας μας προσφέρατε συναισθήματα υπερηφάνειας και ελπίδας! Αγαπημένε μας Ηρακλή Οικονόμου, στο τέλος της παρέλασης όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες και η συνάδελφός σου συνοδός Ιουλία Γκίκα, φώναξαν δυνατά το όνομά σου δηλώνοντας ότι δεν σε ξεχνούν! Σίγουρα από κάπου καμάρωνες την παρέλασή τους και τους φώναζες "Χρόνια Πολλά ! Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!"
 

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2023 

okt 2 28 okt1 okt 3

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας σήμερα 27-10-2023 γιορτάστηκε και τιμήθηκε η Εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αρχικά έγινε η παράδοση της σημαίας στη μαθήτρια Θεοδωροπούλου Ελένη που πλαισιώθηκε από τους παραστάτες για την τρέχουσα σχολική χρονιά . Απονεμήθηκαν τα αριστεία και βραβεία στους μαθητές και μαθήτριες από το διευθυντή κ. Φύκα Δημήτριο και στη συνέχεια ξεκίνησε η γιορτή με το χρονικό των ιστορικών γεγονότων, η οποία ολοκληρώθηκε με το μικρό θεατρικό έργο “ Ντούτσε ο παλιάτσος”. Στη γιορτή συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. Υπεύθυνες καθηγήτριες : Ζέρβα Ευαγγελία και Κολίτσα Τζένη. Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς ήρωες και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Το χρονικό και τη γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές/τριες

Θεοδώρου Ελένη, Μαρούλης Ιωάννης, Στεφανής Ιωάννης, Τσιρώνη Ζωή, Χονδραλή Ιωάννα, Σκαρμούτσου Παρασκευή και Σεϊντή Βασιλική

Στο θεατρικό συμμετείχαν:

Εισαγωγή: Παπαδημητρίου Γεωργία , Χαρίλας Δημήτριος «Ντούτσε», Γαλανός Μάριος «1ος στρατιώτης», Σκεμπές Αθανάσιος «2ος στρατιώτης», Γούσιος Ηλίας «Τσιάνο»

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση! Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τμήμα παρέλασης 28ης Οκτωβρίου 2019

 

parelasi 28h 2019

 

 

parelasi683